Ontdek de hanzestad Zutphen - Maak een stadswandeling en geniet van een heerlijke lunch

Zutphen , Gelderland
VANAF
€ 19,95 p.p.
VANAF
2 Personen

Zin om samen met uw familie of vriendinnen een Hanzestad te ontdekken? Zutphen is een Hanzestad met een rijke historie, deze kunt u ontdekken tijdens een stadswandeling, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de Musea Zutphen wat grenst aan het hotel. Geniet in Brasserie 6 van een lekker broodje met een glas verse jus

Bij dit arrangement zit inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak
 • Stadswandeling door hanzestad Zutphen (op eigen gelegenheid)
 • Lunch in een brasserie; broodje van de kaart met een glas verse jus d'orange

Prijs: € 19,95 p.p bij een minimale deelname van 2 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef een leuke dag in Zutphen

Zin om samen met uw familie of vriendinnen een Hanzestad te ontdekken? Zutphen is een Hanzestad met een rijke historie, deze kunt u ontdekken tijdens een stadswandeling, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de Musea Zutphen wat grenst aan het hotel. Geniet in Brasserie 6 van een lekker broodje met een glas verse jus

Ontdek de historie tijdens het maken van een stadswandeling

Op eigen gelegenheid kunt u een stadswandeling maken door de sprankelende oude hanzestad aan de IJssel. U kunt wandelen door de historische binnenstad langs koopmans-en pakhuizen uit de hanzetijd en de vele schilderachtige hofjes. In Zutphen kunt u tijdens de wandeling een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum Zutphen en het Museum Henriette Polak. In het museum komen de geschiedenis, cultuurhistorie, beeldende kunst en actualiteit samen. Beide musea hebben ieder unieke collecties. Vlakbij Zutphen ligt het dorp Warnsveld met de Overtuin. De Overtuin is zeker een bezoek waard. In deze bijzondere tuin kunt u kennis maken met de rijke historie van de tuinbouw en alles wat met de tuinbouw te maken heeft.

Lunchen in hartje centrum

Na een heerlijke stadswandeling gemaakt te hebben in de hanzestad Zutphen is het tijd voor een welverdiende lunch. De moderne brasserie waar u gaat lunchen is gevestigd in een historisch pand. De brasserie heeft een eigentijdse kaart waarvan u als een lunch een broodje van de kaart mag kiezen. Het uitgekozen broodje wordt geserveerd met een glas verse jus'd orange. Op een mooie dag kunt u van de lunch genieten op het ruime en zonnige terras waarbij u uitzicht heeft op de oude Walburgiskerk. Als u het wat fris krijgt op het terras van de brasserie, dan kunnen de medewerkers van de brasserie de terrasverwarming voor u aanzetten. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Lift
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Zutphen is zeker een bezoekje waard! Het gezellige en sfeervolle hotel ligt midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het hotel bevinden zich zowel 17e & 18e eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst.

Faciliteiten

Het hotel heeft een gezellige lounge, een restaurant voor ontbijt en de trendy Brasserie 6 (voor lunch & diner) met groot verlicht en verwarmd terras en een lift. Daarnaast beschikt het hotel over een bagageservice.

Ligging

Midden in het centrum van de oude Hanzestad Zutphen. Goed bereikbaar en centaal gelegen vanuit de steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Op loopafstand vindt u alle bezienswaardigheden, restaurants, terrassen, bijzondere winkels en de IJssel. Een ideaal uitgangspunt voor uw zakelijk evenement of voor een bezoek aan de stad

Omgeving

Zutphen is gelegen op de rand van de Veluwe en Achterhoek. Een ideaal uitgangspunt van een fietstocht langs de vele kastelen in de Achterhoek of de prachtige natuur van de Veluwe. In de omgeving zijn ook diverse wandeltochten uitgezet en kunt u bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de IJssel naar het mooie Deventer wandelen. Laat u ook verrassen door het pittoreske Zutphen met haar vele hofjes, straatjes en monumentale gebouwen. Een mooi authentiek centrum.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. veluwe tours informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van veluwe tours en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

veluwe tours maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Stadswandeling door Zutphen
 • Lunch in een brasserie

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

28+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.